KARYO

DJ & Producer Duo

KARYO: DJ & Producer Duo

Het Nederlandse DJ / producer duo KARYO zijn twee broers die ritmische muziek afleveren die toegankelijk voor clubs & festivals zijn. Hun releases worden van over de hele wereld ondersteund door grote namen als Dillon Francis, Afro Bros, Kriss Kross Amsterdam, Freddy Moreira, DYNA, Johnny 500 enz.

Het duo, Lionel en Donevan, waren eerst solo artiesten en begonnen hun weg naar de club scene te vinden.

Previous
Next

Door de jaren heen hebben ze veel kennis opgedaan en besloten om hun krachten te bundelen en zich te vormen als een duo.
Het duo is niet bang om verschillende muziekgenres met elkaar te laten blenden, zoals Latin, Dancehall, Afro, Electronic & Booty Beats. Verder werken zij samen met artiesten als Afro Bros, Dyna, Poke, Kalibwoy en Angelo King etc.

De muziek van KARYO vindt zijn weg naar verschillende kanalen, waaronder officiële Spotify-afspeellijsten en radiostations.

Verder hebben ze gewerkt aan de ghost-productie voor de track “Banana” die al meer dan 1 miljoen streams heeft gekregen. Daarnaast hebben zij muziek uitgebracht op verschillende labels, zoals: Basshall Movement en PLEK Music. KARYO heeft twee keer de eerste positie gehaald in officiële Spotify-afspeellijsten. Op dit moment staan ze op nr. 2 bij Apple Music Reggae Worldwide Riddim met hun laatste release: Hot Kitty.

Boekingen: bookings@sirconcepts.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp