Noush

DJ | Muzikant
Noush is een DJ en muzikant met een Armeense en Russische afkomst. Vanaf dat ze negen jaar oud was, heeft zij gewerkt aan het ontwikkelen van haar muzikale vaardigheden. Door haar exotische achtergrond krijgt ze een feestje op gang door muziek te draaien die past bij de gelegenheid en sfeer.

Tijdens haar jeugd heeft ze geleerd om trompet, bugel, piano, saxofoon, drums en om gitaar te spelen. Wegens haar klassieke scholing wilde ze haar kennis over verschillende muziekgenres uitbreiden.

Previous
Next

Tegenwoordig wordt haar stijl beïnvloed door Hip-Hop, R&B, Dancehall, Latin en Afrobeats. Ze houdt eigenlijk van alle muziekgenres. De muziekkeuze hangt af van de sfeer die ze graag creëert.

Na een aantal jaren besloot Noush om iets te ondernemen. Ze wilde DJ worden en daarom volgde ze lessen van Deejay Abstract om deze vaardigheden te leren. Ze slaagde erin om op te treden bij Club NYX, John Doe, Players en op veel verschillende locaties.

Op dit moment leert ze om haar eigen liedjes te produceren, zodat ze haar eigen materiaal kan gebruiken tijdens haar optredens als DJ. Ze werkt ook aan een nieuwe mixtape. Houd Noush dus in de gaten, want er komen veelbelovende dingen aan!

Boekingen: bookings@sirconcepts.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp