Recording, Mixing & Mastering

Dé manier om een zelfstandige audio-engineer te worden

Recording, Mixing & Mastering lessen van top audio-engineers!

Het afgelopen jaar was een behoorlijk onstuimig jaar voor de muziekindustrie. Dit was grotendeels te danken aan COVID-19 en de bijbehorende maatregelen.

Om er toch voor te zorgen dat je muzikale gehoor geprikkeld wordt, hebben SIR Concepts en 704 Records gewerkt aan het opzetten van Recording, Mixing & Mastering lessen. De lessen worden verzorgd door zeer ervaren leraren. Deze leraren zijn doorgewinterde audio-engineers die vaak samenwerken met bekende artiesten.

Previous
Next

Bij onze Recording, Mixing & Mastering lessen maak je kennis met de wereld van een Recording, Mixing & Mastering. Je kan kiezen voor privélessen of groepslessen. Groepslessen worden op twee verschillende niveaus gegeven: beginner en gevorderd. Mocht je toch behoefte hebben aan privésessies waarin je zelfstandig te werk gaat met Recording, Mixing & Mastering? Dan is dit ook mogelijk met behulp van een strippenkaart.

Wil je Recording, Mixing & Mastering lessen of heb je interesse in de strippenkaart? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb je nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar: info@sirconcepts.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp