Rick

New Team Member

Put your vision to reality!

Ik ben Rick en hierbij presenteer ik mezelf als nieuwste teamlid van SIR Concepts. De community van dit evenementen en artiestenbureau, die ook samenwerkt met artiesten, maakt al meerdere jaren een constante groei door. Ondanks bijzondere tijden breiden deze ontwikkelingen en uitdagingen zich steeds meer uit. De sfeervolle evenementen van SIR Concepts kunnen na een lastige tijd hopelijk gauw weer van start gaan. Ook in de community van artiesten en producers worden grote stappen gemaakt op weg naar de internationale top.

De internationale visie van SIR Concepts sluit daar volledig op aan. Hierdoor heb ik mooie samenwerkingen tot stand zien komen en is er een goede fundering gelegd voor de toekomst van het bedrijf.

Wie is Rick?

Iedereen heeft op zijn eigen manier een connectie met muziek! Zo ben ik zelf al vanaf een jonge leeftijd meegenomen in de muziek van mijn oudere broers en zussen. Als 6-jarige jongen ging ik helemaal los op de CD’s van R. Kelly en Usher op de Discman van mijn zus. Daarna ging ik ook naar artiesten luisteren, zoals 50 Cent, Eminem en Bob Marley. Mijn interesse voor muziek is altijd verder gegroeid en daarom kan ik van veel genres genieten. Gedurende mijn tienerjaren heb ik allerlei grote en kleine evenementen van voor én achter de schermen meegemaakt. Mede doordat mijn familie actief is in deze wereld, heb ik kunnen ervaren hoe het eraan toegaat in de muziekindustrie. Ik heb veel mooie clubs gezien en grote festivals mogen bezoeken. Toch hebben de mensen, met verschillende culturen, die ik hierdoor heb leren kennen de grootste indruk op mij achtergelaten.

Ondanks deze leuke ervaringen heb ik altijd de focus en passie voor golf gehad. Jarenlang ben ik op topniveau actief geweest. Daarnaast waren mijn ambities al sinds jonge leeftijd hoog, totdat er een moment aanbrak dat ik tegen blessures aan liep. Om die reden ben ik mij in een andere richting gaan ontwikkelen. Ik heb eerst gewerkt bij een financiële instelling. Vervolgens ben ik voor een uitdaging naar het buitenland verhuisd en heb ik bij een internationaal bedrijf gewerkt. Hier heb ik mijn talenten in communicatie verder kunnen ontwikkelen. Ondanks de positieve ontwikkelingen en het warme klimaat heb ik in 2018 samen met mijn vriendin besloten om terug naar Nederland te gaan. Na meerdere functies in de zakelijke dienstverlening ga ik nu mijn ervaring en energie inzetten voor SIR Concepts en hun community! 

Wat gaat Rick doen?

De tijd is aangebroken dat ik met veel enthousiasme en vertrouwen SIR Concepts verder ga helpen met het vertegenwoordigen van de community. Daarnaast ga ik mij inzetten om de gedeelde visie uit te laten groeien tot werkelijkheid. Daarin ga ik mijn steentje bijdragen in het netwerk van de community, maar de focus ligt op het begeleiden van de veelbelovende Nederlandse Dj / producer duo KARYO. De broers hebben als duo een sterke ontwikkeling doorgemaakt met hun gedurfde beats en daarmee hebben zij de muziekindustrie wakker geschud. Samen met de gehele SIR Concepts community ga ik het duo ondersteunen in hun muzikale ontwikkelingen!

Rick

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp