Vartan

Afstudeerstage

Hallo!

Mijn naam is Vartan en ik studeer Media en Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland te Haarlem. Na drie fantastische studiejaren, waaronder een stage, is het moment dan eindelijk aangebroken dat ik mag afstuderen en dat ik dus ook ga werken aan mijn scriptie. Dit ga ik doen bij SIR Concepts.

Hierbij ga ik onderzoeken welke methodes van toepassing kunnen zijn om het engagement te laten groeien tussen SIR Concepts en studenten op het MBO, HBO en WO van 18 t/m 30 jaar.

Previous
Next

Waarom is engagement tegenwoordig op social media zo belangrijk?

Het creëren van engagement is iets wat voor veel evenementenorganisaties en artiestenbureaus de afgelopen tijd steeds belangrijker is geworden. Engagement en interactie op sociale media stimuleert de betrokkenheid tussen de doelgroep en het bedrijf.

Evenementenorganisaties en artiestenbureaus willen graag betrokken klanten waarmee het gesprek kan worden aangegaan. Sociale media is ideaal voor het creëren van engagement onder klanten, mits je het op de juiste manier aanpakt. Je kunt bijvoorbeeld je berichtgeving op bepaalde manieren vormgeven waardoor je lezers zich aangesproken voelen en gemotiveerd zijn om zich betrokken te voelen bij jouw bedrijf / organisatie.

Naast het studeren en werken houd ik mij graag bezig met het draaien van plaatjes en het produceren van muziek. Dit doe ik in duo formatie onder de naam: MØRS MÅRS. De genres waar ik het meest actief in ben, zijn techno en house. Eigenlijk hou ik van alle muziekgenres. Daarnaast sport ik vier keer per week in de sportschool en volg ik in het weekend voetbalwedstrijden en Formule 1. Verder ben ik een avontuurlijk persoon die graag buiten is. Tijdens de zomer ga ik het liefst naar het strand of een park en ben ik ook gek op varen in de zee.

Tevens vind ik het leuk en interessant om naar conferenties en netwerkevenementen te gaan, zoals ADE University en Dancefair. Door mijn afstudeeropdracht te doen bij SIR Concepts wil ik mijn ervaring in en met verschillende kanten van de muziek- en evenementenindustrie verbreden.

Vartan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp